tugce_avci68 Ben de öksürük var hapşuruyorum burun akıntısı var 1 aylık oğlum da aynısı var emzirirken geçermiş ne yapmam lazım ateşi yok
Ogretmenanne52 tugce_avci68 sütten geçmez. Ama illaki kucağınıza alıyor öpüyorsunuz o nedenle geçmiştir
Ogretmenanne52 tugce_avci68 burnunu günde en az 4defa temizleyin ilerde ateş yapmasın burun akmazsa genize ordanda ciğerlere iner
_YanakReisinAnnesii tugce_avci68 burnunu sık sık temizleyin şikayetleri artarsa hırıltı falan duyarsanız da mutlaka çocuk doktoruna götürün
puffthemagicdragon Böyle durumlar için ileride maske kullanabilirsiniz. Şimdi emzirmeye devam edin, sizin antikorlarınız bebeğinize geçip daha kolay toparlanmasina yardım edecek. Burnunu sık sık temizleyin. Çok geçmiş olsun
Zeyra Kızlar böyle durumları hemen atlatmak için emziren anneler günde iki üç diş sarımsak yutsun ve sürekli emzirirn. 7 8 aylık ise yoğurt ve meyve püresine katın küçük bir sarımsağı ezin. Göreceksiniz farki emin olun hele diş ise çıkardığını bile anlamayacaksniz çok geçmiş olsun
tugce_avci68 Zeyra Her zaman güzel emen oğlum bugün hasta memeyi verdiğimde sinirlenip bırakıyor neden olabilir mama da veriyorum Biberonla hastalıktan mı
Zeyra tugce_avci68 yeni bir durumsa hastalık veya meme reddi olabilir. Emmedigi zaman sağım ile destekleyin kaşıkla icirin