Ozlem-22 Merhaba bebeğim 26 günlük kalça ultrasonu için ne zaman gitmeliyim ve hangi polikliniğe randevu almalıyım
findiginannesi_ Ozlem-22 Canım kalça ultrasonu için usg ye gideceksin sonuçları da çocuk doktoruna götüreceksin
pogacayanakk Ozlem-22 çocuk doktoruna gidip ultrason çektirmek istediğiniz söyleyin onlar yönlendiriyor direkt gidip çektirtmiyorsunuz 1 aydan sonra yapılabiliyor
Birkedilianne Ozlem-22 neonatalaji bölümünden randevu alın devlet hastanesi kalça ultrasonu çektiricem diyin hemen randevu veriyorlar bağcılar devlet hastanesi çok iyi bu konuda eğer İstanbul’daysanız
Ozlem-22 findiginannesi_ teşekkür ederim 😊 Çocuk hastalıkları polikinligine randevu aldım ordan mi yonlendirirler
pogacayanakk Papatya2636 önemli değil bende doğduktan bir gün sonra yaptırdınız zannettim beynim yandi nasıl yapıyorlar diye🫠 benim bebeğime de bir gün sonra yapmışlardi hastane çok yoğun olmadığı için
findiginannesi_ Ozlem-22 Evet canım kalça ultrasonu için geldik deyin bi kağıt verecekler ordan usg bölümüne gidin çektirin sonucu geri çocuk doktoruna gösterin