basaksahinx Merhaba, çocuğum da öksürükten kaynaklı acile gittik dün bu ilacı verdi üzerinde uyku ve sersemlik yapabilir diye yazıyor. Enfeksiyon kapmış dedi doktor. Sabah erken saat verdik hala uyku halinde etkisi ne zaman geçiypr bu ilacın bilgisi olan bar mı
Mariposa basaksahinx antihistaminik Yanı allerji ilaçların hepsi uyku yapar dolayisiyla akşam içilir. Gündüz vermeyin. Akşam yatmadan önce verirsiniz biz de kullanıyoruz öksürük icin.
Oldugugibibiri basaksahinx biz de iki kez kullandık. Biri yenidoğan döneminde biri bu ay. Yenidoğanken uyku konusunda etkilemişti. Gün boyu uyumuştu. Şimdi hiç etkilenmiyor maşallah 😂
Esen3535 basaksahinx ya benm kizimda vücudu kabardı o yüzden verdi sinek isirmasindan alerji olmus 3 saat önce icirdim de uyku flaan yapmadı gayet enerjik hiç durmuyor
basaksahinx Mariposa normalde gece verdiğiniz de sabah normale dönüyor muydu peki. Sabah verdik hala uykulu sersem
Oldugugibibiri basaksahinx yani bi 5 saat kadar sersemlik uyku hali olmuştu küçük olduğu için. Sizin ayınız küçük mü bilmiyorum ama küçükse o kadar sürebilir. Daha büyükse daha çabuk geçecektir diye düşünüyorum
Oldugugibibiri basaksahinx biz bu ay da kullandık dediğim gibi. 9 aylık. Ama etki göstermedi. Hem de sabah 9 akşam 9 damla kullandık ona rağmen etkilenmedi
elsasmbl basaksahinx bende kullandim bu ilacı zaditen nöbetçi doktor vermişti 3 gece kullandım gece uykusundan once ve gün boyu ya hastakiktanda yada ilactan bilmiyorum ama çocuğum olduğu yerde uyuyodu ilacın yan etkisi dedi doktor ama kendi doktorum dha kullanma at dedi
OptimusPrime basaksahinx Evet uyku yapıyor. Gece uyumadan verirsiniz genelde o şekilde kullanın diyorlar verirken aslında. Öksürük için bisolnatur da çok iyi geliyor tamamen doğal içerikli öneririm.
Zeynep_2022 OptimusPrime bisolnatur asla asla fayda vermedi bize şişeyi bitirdi oğlum yinede o öksürük geçmedi
Htcdrn basaksahinx Damla şeklinde olanını mı verdi doktprunuz benim kızımda 11 aylık bende daha sabah verdim evet biraz uyku yapıyor ama fazla da değil