balyanaaakkk Merhaba 🌸 2 ay 20 günlük bebeğim var kolik sancıları vardı metsil damla kullanmaya başladım gazını ağzından cok rahat çıkarıyor artık sırtını bir iki sıvazlayınca ama asla alttan gazını çıkarmıyor 🤷♀️ Ne yapmam gerekiyor ya bu durumda olan var mı
balyanaaakkk Biogaia damla kullandım daha önce onu kullanınca alttan cok rahat yapıyordu ama kabız oluyordu. Onada başladım 3 gün oldu bugun yine kakasını yapmadı🤦🏻♀️ Ne yapacam bilmiyorum
balyanaaakkk basaksahinx ne zman dönmeye başlıyorlar ☺️ Ayakları cok hareketli aslında ama niye çıkartamıyor anlamıyorum
basaksahinx balyanaaakkk dönme derken hareketlenme. 3. Ay başından itibaren ben oturmaya başladım dizimde yattığı yerden elleri ile kaldırıp 1 dk falan oturttum. Otururken çok üsten alttan gaz çıkarıyordu benimki. Sizde emzirdikten 40 dk sonra yüz üstü yatırın çocuğu tepinsin 3 5 dk yorulunca çevirin ayaklarını ileri geri masaj gibi itib. Gazı rahat çıkartır
balyanaaakkk basaksahinx asla yüz üstü yatırtamıyorum kıyametler kopuyor 🥲 ama bizimkinde sürekli oturmak istiyor bende daha erken diye korkuyorum. Tutsam bütün gün oturacak kucağımda