Sedaseda96 Merhaba kızlar, daha öncede böyle bi etiket açmıştım sanırım çok takıyorum artık. Oğlum 8+9 günlük boy 74 cm kilosu ise 8 boy iyi bir sıkıntı yok fakat her gören zayıf yorumundan sıkıldım sizlerde durum nasıl?
DiDoCe Sedaseda96 Yok artık diyorum benim bebeğim 1 yaşında 9 kilo 😂 iştahsız bir bebek zorla yediriyorum napalim yapısı bu yani herkesin bebeği tombul olcak diye bir kaide yok
2bebe_annesi Boyu uzun olduğundan zayıf duruyor gibidir ama bence iyi durumda gözüküyor çokta takmayın sağlığı yerindeyse bazı şeylere şükretmek lazım günümüzde bebeklerin değişik değişik bi çok hastalığı var 😔
Canselinkizi Bacım çevreyi boşver çocuğuna bak çevreye bakarsan oooo oooo benim kızda 7 aylık hiç gelismemis diyorlar oysa kilosu iyi 8 kg olmuştur
sarilokumumm Sedaseda96 bence doktorunuz normal diyorsa normaldir oğlum 13 aylıkken artık kilo almıyordu 8.5 tu kilosu raporlu mama çıkardık 1 ay kullandı 9.5 olduk en son 10 kiloydu zayıf yani boyu da iyi sağlıklı olduktan sonra doktorumuz sorun yok dedikten sonra kimin ne dediğini açıkçası pek umursamıyorum