Prensesimlina Kızlar Karaca vantuz V8 talky elektrikli süpürge kulanan var mı memnun musunuz şuan bir kampanyası var dik süpürge de yanında hediye alsam mı almasam mı kararsız kaldım yoksa philips marka mı alsam
Ecemsu12 KahveliVera o kadar kotu ki yani düşünün susam tanesini bile süpürmek için 10 kez üstünden gecıyorum. Süpürdüğü tek şey saç ve toz taneleri. O Ca içindeki fırça sayesinde
Seher2410 Prensesimlina Evet kullandım çok fazla çekmiyor hiç memnun kalmadım eşim doğum günüme almıştı bayağı sonra verdi iade de edemedik elimizde kaldı öyle kullanmıyorum hiç
Ecemsu12 Prensesimlina evet. Malesef o cok kotu bilginiz olsun. Buyuk süpürgesi nasıl bilmiyorum istersenız Trendyol ya d hepsi burada da Satıstaysa odadaki yorumlara da bakın
Birkedilianne Prensesimlina Rica ederim ne demek biz bin pişman olduk ben evde Arçelik kullanıyorum çok memnunum
Prensesimlina Birkedilianne teşekkür ederim onun haricinde Philips düşünüyorum ama bakalım karar veremedim
Prensesimlina VelardaEdiz o kadar kötü yorum beklemiyordum vazgeçtim almıycam teşekkür ederim sizede ☺️
Sevcanumutbora- @“Prensesimlina” çok ağır o süpürge bende baktım ama tutulan bi serisi olsa zaten kampanya yapmaz diye düşündüm ve Bosch aldım
Prensesimlina Sevcanumutbora- yani evet aslında kampanyayla baya uyguna geliyor dik süpürgesi de hoş duruyordu hayal kırıklığına uğradım 😂☺️
Zezz Prensesimlina karsca supurgede iyi bi marks degil.trncerr tavada bile degil..mrmnun kalmadim..suourgede hads iyi markalsr var
Elisam16 Zezz evet haklısınız hiçbir ürününde iyi değil benim herşeyim Karaca hergün lanet ediyorum keşke Karaca marka almasaydım bio granit var BNde yemeklerim altına yapışıyor oysaki 10 yıl hiçbirşey olmaz demişlerdi bana