bbbusratas Hanımlar bebeğim bugün tam 8 aylık oldu . Ama sürünmüyor yere koyuyorum ağlıyor 🥺 Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ?
asiltonunmommysi bbbusratas 8.5 aylıktı bi anda sürünmeye başladı 1 ay içerisinde de emeklemeye başladı 9 ayın içinde tutunup ayağa kalkmaya başladı koltukta sıralıyor 10.5 aylık olmak üzere dengede durmaya başladı popo üstü düşüyor
Haydinn bbbusratas benim kızım 9. Ayın ortasında sürünmeye başladı 10. Ayın ortasında emeklemeye şuan 12 ay 15 günlük bi kaç adım atıyor desteksiz 🥰😂
BuluttBey Canım 8 aya yakındı dönmüyordu Bile sonra ne olduysa bu çocuğa 20 gün içinde birden yeni sürüm yüklenmiş gibi dönmeye emekleyen tutunup ayağa kalkıp bi kaç adım atmaya başladı abartmıyorum hepsi 20 günde oldu
_YanakReisinAnnesii bbbusratas 9 aylıkken sürünüp 11 aylıkken emekledi , zamanı gelip kendilerini hazır hissettiklerinde yapıyorlar herşeyi tek tek endişe etme 🙏
3yasakadarsifirekran bbbusratas 6 aylık gibi sürünmeye başladı 6 bucuk aylıkken geri geri gitti 7 ayda emeklemeye başladı