meryemm_demir Arkadaşlar bu gaz damlasını kullanan var mı? Memnun musunuz? Kokusu çok ağır geliyor bana gazına iyi geliyor mu gelmiyormu hala çözebilmiş değilim..
2405 meryemm_demir doktor mu verdi canım biogai yada zincirler kullan daha etkili onlar bu söylediğin damla halkında fikrim Yok ama bende ismini yazdıklarımı kullandım bebegim cok rahatladı cok fazla gaz sorununuz vardı
meryemm_demir 2405 Doğum yaptığım has. Çocuk doktoru yazdı. İlk oğlumda SABsmplx kullandım o gaza çözüm oluyor ama kabız yapıyordu.. Napıcam bilemedim.
2405 meryemm_demir benim kullandıklarım kabız falan yapmadı canım reçetesini bi oku istersen ben zincoyu doktoruna sormadan aldım kullandım diğer Damla’yı verdiğinde zincoyu kullandığımı söyledim ve bana devam etmem gerektiğini söyledi
Mahmutsultan meryemm_demir sormayın sanırım bizi de o kabız yaptı yavrum mahvoldu 😕😢 yani bi de ocean d3 veriyorum o yapmadıysa odur diyorum
Ececavus Ben kullandım canım gayet memnunum anason kokusu bıraz ağır sakinleştiriyor biraz gaz sorunu hiç yasamadık sayesinde
meryemm_demir Ececavus peki günde 3 kere mi veriyordunuz 4 mü bide sütünüzle karıştırdınız mı direk mi verdiniz ?
meryemm_demir Mahmutsultan valla kabızlıktan kastım geceden ertesi gün akşam 6 ya kadar kaka yapamıyor zorlanıyor ağlıyor sonra bir yapıyor sırtına kadar
2405 meryemm_demir canım benşm arkadasım kullanmış bu kullandığını kabız yapmamış demekki her çocuksa farklı oluyor 🤔