Optisyenanne 5.5 aylık çoçugu sadece anne sutu ile besleniyor suan hastanedeyim antibiyotik tedavisi gor yorum en az 6 saat cocuga emzirmemem gerekiyormuş mama vermek istemiyorum mama dısında ne verebilirim suan anneannesinde acil cevaplarınızı bekliyorum lütfen
Deletedmom280 Optisyenanne suan ek gıda versen de tadımlık verebilirsin cnm evde sutun yoksa mecbur mama vercn emzır k Bı yakınnda yoksa tbı
Minahanzade Optisyenanne mamayı ek gıdadan daha kolay sindirir şuan başka alternatif aramayın bence zaten yiyemez
Ejderhahavva Optisyenanne anne sutu dışında malesef baksa bişey alamaz ki iyileşene kadar en azından mama verin keşke alabileceği başka bişey olsaydı ama 5.5 aylikbir bebek bu
Minahanzade Optisyenanne maddi durum yoksa sadece 6 saat İçin bişey vermeseniz de olur gibi sanki ama tabi dr ne der bilemiyorum bizimki 6 saat aç kalıyo bana mısın demiyor da 😄 süt ve mama içmiyor ama su veriyorum hemen içiyor
Ayaniz Optisyenanne kavanoz mama yada kutu yulaflı mamalar oluyor onlardan falan alabilirsiniz aptamilin şişe şeklinde tek kullanımlık hazır mamaları var onuda alabilirsiniz bir kereyle alışmaz
1balAnnesi Optisyenanne mecbur mama yiyecek canım ek gıda verseniz bile birden karnını doyuracak kadar yiyemez anca tadımlık yiyebilir
Prensesim2018 Optisyenanne canım aptamil in prinç unu var ondan ver gece yatarken gündüz de kavonoz maması veya yoğurt verebilirsin ben 4. 5 aylıktı yoğurt vermeye başlamıştım
BesteArya Optisyenanne Mama vericeksin mamaya alisir diyorsun baska ne vericeksin bilmem ama ona alismaz mi bir iki kere mama içti diye bagimli olmaz bebekler ben alistirana kadar ne çektim. En iyi alternatif mama. Hipp combiotic tavsiyemdir. Geçmiş olsun
Melikeakiner Bu ayda mama dışında bir şey verilmez. Aptamilin sıvı süt gibi olan mamaları var. Onlardan verin. Sulukla verebilirsiniz.
Busra38 Optisyenanne yogurt deneyebilirsiniz. Ben anne sutu mecbur kesmek zorunda kalinca devam sutten daha fazl yogurt verin dedilerdi bana cunku yogurt sutten bile daha bol vitamini varmis
Gokceninannesiiyim Optisyenanne bir öğün sadece verecekseniz Migros’ta aptamil markasının 200ml lik hazır formül maması var fiyatı 7 tl. Bebeğinin aç kalmasından iyidir ver derim.