Sfybsfyb Bebek doyduktan hemen sonra mı kaldırılıp gaz çıkarılır yoksa biraz bekledikten sonra mı , gaz çıkarmanın yöntemleri nelerdir anneler
nazlimom_ Sfybsfyb benımkı emmeden sonra kusmaya basladi emdikten sonra 10 dk yüksekte yatırıyorum sonra gazını cıkarıyorum
Sfybsfyb Papatya2636 Papatya2636 o zaman çıkmıyor biraz uyuyoçp uyandıktan sonra kolay çıkarıyor bizimkide
Melekbas Sfybsfyb cogu zaman cikartiyor cikartmazsa hafif ziplattigimda cikartiyor normalde kolik gazini cikartamadiginda da aynisi yapiyorum
Sfybsfyb Melekbas çıkartmadan uyuduğu oluyormu benim bazen yarım saat uğraşmama rağmen çıkaramıyor o şekilde omzumda uyuyor
Melekbas Sfybsfyb oluyor tabiki uyurken kendiside cikartiyor omzuma koydugumda cikartmiyorsa dizime yatiyorum yuz ustu karnina dizimle baski yapiyorum agzindan cikartmasa alttan cikartiyor bazende ne yaparsam yapayim cikartmiyor 😊
NldTk Sfybsfyb bebek küçükse bekletiyordum ben 15 dk falan sonra gazını çıkarıyordum cunku kusuyor hemen kaldırınca ama 6 aylık oldu 5 aydan beri hemen kaldırıp gazını çıkarıyorum kusmuyor