Oglumm_ Dün bi post açmıştım kızlar, çok memnun kalan varmış bende denemek istedim, aptamil ve bebelac dan sonra birde hipp mama alalım dedim ama 350 gram 170₺ bana pahalı gibi geldi, onu da geçtim çok az yani kaç gün gidicek ki bu, hemen bitmez mi
ozlemleyla Oglumm_ 130 TL ye alıyorum ben ebebek ve diğer bebek mağazalarını karşılaştırıp alıyorum her seferinde. eczaneden falan almayın bence pahalı satıyorlar. diğer mamalara göre pahalı evet ama artısı çok var değiyor bence
-_-hUysUzvetatlikadin Oglumm_ Evdeeczane diye bir siteden alıyorum ben güvenilir bir yer ve siz çok pahalıya almışsınız ben hipp organik cambiotic alıyorum
Oglumm_ ozlemleyla eczaneden aldım bende demekki ondan pahalı, çok memnun kalan olmuş bu mamadan bende denemek istedim umarım bizede iyi gelir
Sedaalya Trendyol da carrefour mağzasında 108₺. İstanbul maltepe oturuyorum burda eczanede 98₺. Sizin söylediğiniz rakamlar baya fazla🤔😕
Oglumm_ Sedaalya yaa baya uygunmuş ben eczaneden aldım 350 gramı 170 tlye, siz 108 tl ye kaç gram alıyorsunuz
-_-hUysUzvetatlikadin Sedaalya kesinlikle alacaksan o fiyatı kaçırma ama şu da var organik ile organik combiotic arasında da baya fiyat farkı var eğer combiotic o fiyattaysa kesin al