azralena55 Korunmasız ilişki üzerinden bir saat geçince adet oldum hamilelik riski nedir acaba?? Bu şekildr hamile kalan var mı? Boşanma aşamasındayım hiç istemiyorum
Elmassss azralena55 yani o dönemde hamilelik oranı çok düşük oluyor ama belli de olmaz keşke öyle bir şey olduysa ertesi gün ilacı alsaydıniz şu anda beklemekten başka bi çareniz Yok büyük ihtimal değildir ama yine de bekleyin
Yade012 azralena55 şüpheniz varsa ertesi gün ilacı içeceksin buraya sorarsan burda her türlü hamile kalan var
azralena55 Minzilikuymak61 evet okuyunca öyle anlaşılıyor ama ozaman kavga etmemiştik boşanma olayı zaten bir anda oldu akşamına şiddet gördüm
Hsyn1992 Adet doneminde oldugunuz icin buyuk ihtimalle hamilelik oraniniz dusuk olacaktr ama tabi ki sadece ihtimal üzerine belli de olmayabilir
azralena55 Yade012 evet haklısınız ama adet oldum dedim ya onunla beraber atılır diye düşünmüştüm fakat şimdi üzerinden zaman geçince bi acaba oldum ister istemez
azralena55 Deletedmom_73 ailemdeyim bir hafta olcak nerdeyse çocuğu görmek istiyor göstermiyorum bir yaşında kıZım var uzaklaştırma kararı aldım 😔 Aileler kavga etti düşman olduk bir de hamile olduğumu öğrenirsem ne yaparım bilemiyorum kesinlikle aldıramam öyle bir vebale giremem 😔