Brutal-Betty Kızlar doğum kilomu vermek istiyorum bu yüzden eve eliptik bisiklet almak istiyorum kullanıp memnun kalan marka önerisi verecek olan var mi atabilirseniz resim atabilir misiniz 🥰 VFit VOİT ve DECATHLON DOMYS 100 ARASINDA KALDIM BEN DE
Kadifemsii Brutal-Betty ya tavsiye etmiyorum ben . 3 yıldır evimde var ve hiç kullanmadım . Hergün düzenli egzersiz yapıyorum yinede eliptiğe binip 2 dk kullanmıyorum . İnsanların eliptikte istikrarlı olacağını pek sanmıyorum . Onun yerine alabiliyorsanız koşu bandı alın yada hiçbirini almayıp düzenli ev egzersizleri yapın bence
BuzluKahve Brutal-Betty voit almıştım. En iyisidir. Ama sattım yapamadım. Çok zor geldi. Keşke koşu bandı alsaymışım dedim.
Brutal-Betty Kadifemsii koşu bandını spor salonundaki arkadaşım onermedi eliptik tüm vücudu çalıştırdığı için daha etkiliymis
1234___ Voit Black Collection D550 Eliptik Bisiklet https://www.hepsiburada.com/voit-black-collection-d550-eliptik-bisiklet-p-HBV00000X0EIL?magaza=evises&url_src=ios-product-detail İki aydır almışım hem az yer kaplıyor, hemde sıfır ses . Kesinlikle tavsiye ediyorum