Quadera Deneyimli anneler bebeğim 1 ay 26 günlük. İki gündür çok huzursuz. Sürekli kucak istiyor, gaz problemi var gaz masajı yapıyoruz gazını çıkarıyor ama sakinleşemiyor. Bu 2. Atak dönemi olabilir mi 🥲🥲
Elisasmommy Quadera Daha çok küçük kucak istemesi normal henüz dış dünyaya adapte olmuş değil senin sıcaklığına kokuna ihtiyacı var annesi 🥰
Melekk3 Quadera 2ay 6 gunluguz. Sürekli bir ıkınma gaz sıkıntısı var. Saat başı emmek istiyor.hava sıcak olunca terden kucağıma alasim gelmiyor ki .yaz bebeği zor oluyormuş
honeyybee_ Atak hesaplama programindan bakabilirsin canim atakta olabilir birde gaz olunca cok fena zor dönemler Allah yardimcin olsun 🌸
Quadera honeyybee_ Bebeğim 21 Mayıs doğumlu 38+6 da doğdu. Hesaplama yaparken buna göre hesaplama yapmıyoruz 40+6 da doğmuş gibi tarih yazıyoruz değil mi?
Quadera Elisasmommy ah biliyorum biliyorum da normalden farklı. Zaten sürekli dip dibeyiz ama bu iki gündür daha farklı
Elisasmommy Quadera olsun kucaklayabildiğin kadar kucakla büyüdükçe kucağında durmak istemeyecek ağırlaşacak ve bu günleri çoook özleyeceksin sarılabildiğin kadar sarıl🎈
honeyybee_ Quadera daha yolun basindasiniz cocuk buyutmek zor kotu anlar kriz anlari hep var hep olacak guzel anlarin tadini cikarin o kadar cabuk buyuyorlar ki kotü anlara takili kalmayin sabirli olun ❤️
Quadera honeyybee_ çok teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bakmayın böyle sızlandığıma gülünce her şeyi unutuyorum 🥹
Quadera Melekk3 sizi en iyi ben anlarım uyudu zannederken kucaktan inince beş dakika sonra da uyanıyor mu😅