Hazalks Kızlar bebeğim kakasını yapmakta zorlanıyor Aptamil kullanıp bu sıkıntıyı çeken oldu mu kullanıp memnun kaldığınız mamalar nedir
Balkizlarim Hazalks Aptamil kullanmadım ama sma optiro kullanmıştım çok memnundum tabi bebekten bebeğe göre değişebilir denemek amaçlı bir küçük kutu alabilirsiniz isterseniz 🌸
Karaninannesiii Hazalks Bebelac kullanıyoruz arada mecbur kalırsak aptamil .aptamil genelde kabız yapıyor demişlerdi banada ve çok gaz yapıyor bebeğim icntikten sonra gurulduyor gazdan karni
gizzzy35 Hazalks Aptamil gaz ve kabızlık yapabiliyor bir çok kişide okudum. Ben Sma optipro kullanıyorum rahatlıkla yapıyor her gün. Sütüm yok sadece mama veriyorum. Sorun yaşamadım deneyin isterseniz. Hipp te iyiydi ama bizde gaz yaptı çok
Selenkoz Bizde de aptamil gaz ve kabız yapmıştı sonra çok araştırdım ve aptamil conformil olan mamaya geçtik kendi kendine çıkartıyor artık gazını deneyebilirsiniz ben çok memnunum şu an
Hazalks Deletedmom83610 gerçekten hem gaz hem kabızlık çok fazla daha bir haftalık bebeğim uyku uyumuyor
Gungun_61 Hazalks merhaba aptamil kullanıyorum ben de bazen 2-3 günde kaka yapıyordu mamayı da severek içtiği için değişmek istemedim açıkçası.dr bio gaia yı önerdi.tavsiye ederim size 2-3 damla verin bebeğe çok rahat yapar kakasını
Deletedmom83610 Hazalks bende 2 3 gun daha denicem ayni olursa hipp alcam yine onda sanki daga rahattı