hulyacanyurt40_ Kizlar ben iki gun once sezeryan oldum ve gazim oldugu icin omuzum ve bobregim agriyor dikislerimde ne yapsam bu gaz sorunu geçer bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba
Yorgunannee_dd hulyacanyurt40_ en iyi gelen şey kayısı kompostosu canım. Kayısıyı al kaynat blenderdan geçir iç iyi gelir ama omuz ağrısı anestezitendir bol su iç
ElvinMira hulyacanyurt40_ anestezi etkisi için sade kahve için günde bi kaç bardak nescafe gold falan ve gaz sancınız için kimyon ve rezene için hem size hem bebeğe iyi gelecektir
Feyzosumunannesi hulyacanyurt40_ 2 ay once epidüralli sezaryen oldum aşırı omuz agrım vardı doktor olur gecer 2 3 gune demıstı benim o ağrım 1 bucuk ay devam ettı sımdı sort agrım basladı yataktan sabah kalkarken cok sırtım agrıyor. Konposto nescafe turk kahvesi vs ne denediysem gecırmedi
[silindi] Kola iç hem anestezinin etkisini kafein ile kuracak hem de seni tuvalette rahatlacak bana doktor demişti Ama hob diye içme yudum yudum iç Kayısı şeftali meyve suyu Komposto Ispanak yemeği Roka Kabak Mantar bunları yiyip içebilirsin
Nurrygz hulyacanyurt40_ canım bende aynı sorunu yaşadım rezene içine bir kaşık da kimyon karIştırıp iç hemen anında gaza çıkarsın ve sütünden bebeğe geçtiği için onunda gaz sorunu olmuyor
[silindi] Ayrı ayrı rezene kimyon yapmana gerek yok hümana al ebebekte 50 küsür hem süt yapıyor hem rahatlatıyor