Minikkoalammm İyi akşamlar, ev kredisi çekmek istediğimizde evim tamamına kredi çıkarmak mümkün müdür acaba, Exper degeri yüksek gösterilip krediyi yüksek çekebilir miyiz karı koca öğretmen polis 😊
AgentMom Minikkoalammm çevredeki ya da o binadaki evlerin değeri neyse eksper ona göre fiyat belirler. Üstüne çıkamaz. Altına düşebilir ama genelde piyasa neyse ona göre hesaplanır.
Elika00 Minikkoalammm experi ayarlarsanız çekebilirsiniz yine bir kısmını vermeniz gerekebilir ama çok yüksek tutarı çekersiniz arkadaşım çekti banka müdürü tanıdıktı
gocebebirbayan Minikkoalammm hemen yettim. Evi 2020 de aldık. Alacağımız zaman kredi işlemleri için banka exper gönderdi. 250 bin tl evin değeri 200 bin TL kredi çıktı o zaman. Biz 165 bin TL kredi çektik (5 bin banka masrafıymış normalde 160 çekecektik), üstünü de arabayı sarıp nakit verdik o zaman. Evin tamamına çıkmıyor diye biliyorum ben bu yüzden. Ev sıfır 3+1 105 m2 aldığımızda
NisaSeda21 Exper evin değeri neyse onu gösterir evin hepsine kredi çıkmaz ama yine işin ehli olan insanlar cevaplasın 🤗