balliborekkk Kızlar çok ağrım var idrarım kesik kesik gelyo Adetime bir hafta kala kahverengi akıntı geldi peceteyle silince şimdide kırmızımsı geliyor sizce ne demek bu
Balyanaakannesiii balliborekkk idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz yada böbrekleriniz de sorun olabilir beklemeden doktora gitmenizi öneririm gecmis olsun
Eloo005 balliborekkk günlerdir aynısını yaşıyorum hatta hala daha geliyor o renkte akıntı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ben sizinde öyle mutlaka
balliborekkk Balyanaakannesiii teşekkür ederim yazz kontrol hapı kullanıyorum bu arada 2. Kutum bitmek üzere Normalde akıntıdan sonra kanamam gelirdi bu sefer akıntı geldi şimdi hafif kırmızılık geliyor koyunadet kanı gbi değil Ve çok ağrım var ıkınma hissi var idrar yaparken sürekli ped koydum azar azar yapıyorum afedersiniz ikinarak canım çok yanıyor
azralena55 balliborekkk yüksek ihtimalle idrar yolu enfeksiyonudur canım genelde öyle oluyor bende de öyle olmuştu
Balyanaakannesiii balliborekkk idrar yoludur canım cok inatcı oluyor aynısını 3 ay yasadım doğum sonrası
_YanakReisinAnnesii balliborekkk yazz bende bir dönem kullandım ve böyle etkileri var ilk 3 ay ne yazık ki , ilk 3 ay ara kanamalar kahverengi lekeler gibi şeyler bende yaşadım hapın etkisidir vücudun alışma süreci gibi düşün, 3 ay sonunda normale dönüyor herşey
Deletedmom_73 balliborekkk Aynısını yaşadım daha önce idrar yolları enfeksiyonu vardır sizde de bence geçmiş olsun bir doktora gidin ilaç verir.
balliborekkk azralena55 inşallah öyledir hmaile falan olmayım da Çok canım acıyor ya bır nebze rahatlattıniz beni 🤲🏻
balliborekkk Balyanaakannesiii Benimki geçmek bilmiyor ilaç kullanıyorum yine aynı yine aynı adet sancılarım zaten beni mahfediyor bide enfeksiyon çekiyorum Benle mezara gelecek galiba bu enfeksiyon 😞😞
Grupyildizi balliborekkk yani bende suanda adet oldum 6 gun var aslinda kahverengi geldi akinti olur bence aradilar stres falan
balliborekkk Grupyildizi stresin bitmiyor zaten ama enfeksiyon ağırlıkli sanırım çünkü şuan kaşık ağrısından mahfoldum ne yapacağımı bilemiyorum sürekli idrar yaoma hissi ıkınma hissi dolorex icsemmi rahat uyumak için
balliborekkk Grupyildizi Evet canım devam ediyor gitmedim hastaneye randevu bulamadım iç çamaşıra kahverengi akıntı geliyor peçetye hafif kan geliyo anlamadım yaa Ağrımda var