Melike_nehir Kızım bayadır huysuzdu nadir kusardı bayadır hergün kusuyor ağzına bir baktım üst sol tarafta beyaz kabarma olmuş sizce dişmidir başına gelen oldumu bana hep ilk ön dişler çıkar diyolar da bu biraz arkada kalıyor🦷
Mirapinarli Melike_nehir evet çıkar benim kızımın da 4 aylıkken başlamıştı diş sıkıntıları kızların acelesi var herşeyi erkenden halletmek istiyorlar 😅
Adalianas Melike_nehir normal☺️ benim kızımda 4 aylıkken iki tane çıkardı şuan 7 buçuk aylık 8.diş yolda
gunesbulutmom319 Melike_nehir benim kızımda 4 buçuk aylıkken çıkardı 3 aylıkken falan salyası başladı huzursuzlukları arttı rahatlatmak için de eline soğuk salatalık havuç yeşil soğan vb benzeri şeyler veriyordum ağrı kesici kullanmadım dış döneminde jeller de dahil
Melike_nehir Mirapinarli aynen valla şaşırıyo insan biraz peki rahatlaması için neler yaptınız ben bazen calpol veriyorum bide çay kaşığını soğutup diş bölgesine masaj yapıyorum
Efy Arkadaşımın kızı 2 aylıkken çıkardı çok nadir görülen bir durummuş ve kalsiyum fazlalığından olur demiş doktor
Melike_nehir aylizin-annesi benimki üstte olduğu için çoğu kişi olamaz diyor ama Allah var yani görünce inanıyorlar
Melike_nehir Elin34 çevremdeki herkes bunu söylüyor ama her bebek aynı olcak diye bir şey yok galiba 🤷🏻♀️