Cagla_11 Merhaba arkadaşlar 7 aylık bir kızım var ve Adana da oturuyoruz. Burda yaz aylarında ilaçlama yapılmadığı İçin sürekli sivri sinek ve yakan oluyor. Odaya sinekkov elektro likit aldık kullanıyoruz biraz fayda etti gibi ama kızıma rahatça kullanacağım bir sinek kovucu arıyorum. Bir kaç doğal marka buldum fakat fiyatları çok yüksek alacak durumda değiliz şuan. Bu esansiyel yağlardan doğal sinek kovucu yapılıyormuş lavanta yağı vs yapıp kullanan memnun kalan oldu mu acaba bana da bilgi verebilir misiniz
oznurylmz Cagla_11 lavanta yağı başarılı bir çözüm oluyor, tavsiye ederim. pamukla kıyafetlerine çok azıcık sürerseniz ve yattığı, oturduğu, oynadığı yerin de etrafına damlatırsanız etkisi oluyor. %100 desem yalan olur ama ben %90 faydasını gördüm bebişimde☺️
Eymencvk Cagla_11 incia organik sinek kovucu losyon birse ısırma yara çizik darbe herşeye iyi gelen hero stick çantanızdan ayrılmayacak en güzel şey cocuk yetişkin herkese yarıyor 🫶🏻
NilBensu Cagla_11 merhaba canım Ben siveno sinek koruyucusu kullanıyorum Kızlarıma. Bu doğal yağlardan karışımlar yapılıyor ama zaten onlarada bir bu kadar para vereceksiniz. Trendyol İndirim dönemlerinde biraz indirim uyguluyorlar. Bende indirim Dönemlerinde alıyorum.
Cagla_11 oznurylmz Yaa çok teşekkür ederim 🙏 sarı kantaron otu yağı yok ama bulurum inşallah bir yerlerden denemek isterim 😊
Cagla_11 NilBensu merhaba yağlarım fiyatına hiç bakmadım 🥺 sinekkov ile aynı fiyata gelirse sinek kov alırım indirim kovalayıp 🙏
NilBensu Cagla_11 evet tenle direk temas edeceği icin yağların doğal olması gerekiyormus doğal olanlarda pahalı. İndirim Bekleyip alacağız mecbur. Hersey ateş pahası malesef.