Gizem_gezgin22 Bebeğim memeyi bıraktı fakat göğüs pompasına da süt gelmiyor eskiden geliyordu şimdi göğüsüm dolu olsa da pompayla sağılmıyor neden olabilir acaba ?
twofruits Gizem_gezgin22 benimde elimle sağdığımda gelen süt lansinohun elektrikli pompası var gelmiyor desem yeri var çok çok azgeliyor kaç aylık bebeğiniz meme reddi mi var
Gizem_gezgin22 twofruits 4 ayın içinde şuanda evet atak haftasında reddetti bir daha da almadı sağarak vermek istedim o da başarısız 😞
AselBebekveAnnesi Gizem_gezgin22 size umut olmak adına yazıyorum benim bebegimde beni 2 hafta gündüzleri hic emmedi sadece gece uykusunda emiyordu 2 hafta boyunca her yolu denedim ama olmadı en son tekrar ayakta gezdirerek emzirmeyi denedim ve bu kez baktım emiyor oturduğum an bırakıyordu memeyi bi hafta da öyle ayakta gezdirerek emzirdim en sonunda başardım artık normal emiyor tabi ne yazikki bu süreçte sütüm azaldı simdi de artsın diye dua ediyorum
twofruits Gizem_gezgin22 uyku arasında emzirmeyi deneyin uykudan uyanmadan hemen alın kucağınıza öyle deneyin 8.5 aylık bebeğim 3. Aydan beri öyle emziriyorum maalesef ama buna şükür
Karan02 Benimde aynı şekilde oldu pompam manuel oldugu içinmiş meğerse simdi elektrikli aldım cok sükür geliyor
Gizem_gezgin22 twofruits başlarda uyku sırasında emiyordu ama bir süre sonra fark etmeye başladı uyanıp ağlıyor şimdi istemiyor
Mihriballimm Benimkide sadece yatarak emiyor direnin vazgeçmeyin bende hem meme teklif edip hemde az çıksa da sağiyorum hatta şuanda sağarken yazıyorum vazgecmicem bari 6 ay iki damla da olsa alsın istiyorum anne sütü