-emine1234 Arkadaşlar iyi aksamlar bugün bebeğimin gogus kısmı yandı sıcak nescafe döküldü üzerine Allah beterinden saklasın çok fazla yanık değil doktor silverdin yazdı başına gelipte çabuk gecirdi dediginiz bi ilaç varmi şimdiden tesekkurler
deniz-95 -emine1234 babannem patatesi rendeleyip sarardı bi yerimiz yanınca oraya. Sonrada bezle sarardı beklerdi biraz. Birazcık kocakarı işi ama geçerdi vallahi ☺️
balliborekkk -emine1234 kuzum çok geçmiş olsun benim kiziminda tam göğüsüne döküldü 3. Derece denildi yanık bizde pansuman yaptiriyoruz hergun pazartesi Plastik cerrahide goturcem bugünde silverdin sürdüler kapattılar sarı kantaron yağı sur canım bende biraz iyileşsin surucem
-emine1234 balliborekkk çok aşırı değil canim bizimkisi derisi soyuldu kirmizilik var allahim cocuklarimizi korusun
Grey Cagla_11 aaa bilmiyordum şuana kadar hiç yaşamamıştım kendi bebeğim de kullanıyorum onda yapmadı ama değişiyor sanırım
Cagla_11 -emine1234 canım çok geçmiş olsun kanton otu yağı sür hem iyi gelir hem de leke kalmaz. Silverdin de kullanabilirsin daha hızlı iyileştirir
Cagla_11 Grey tabi ciltten cilde değişiyordur belki de ama siz dikkat edin Yinede ben 0 grupluyım alerji oldum kaç defa