SevilayDefne 2,5aylık kızımda meme reddi yaşıyorum mamada yemiyor, idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendik. Tavsiyesi olan varmı antibiyotik kullanıyoruz ama hala durum aynı, ne kadar sürede geçiyor bu durum ?
balliborekkk SevilayDefne Allah yardımcınız olsun bende kızımda çok çektim sizi korkutmak istemem ama Benim kızımın enfeksiyonu tam anlamıyla bir yaşında geçti iğneler ilaçlar en son koruyucu ilaç yazdı öyle son buldu ateş kusma çok mahfoldu yavrum Şükür geçti inşallah tekrrar olmaz İlaçlarınızı düzenli kullanın geçecektir insallah🤲🏻
balliborekkk SevilayDefne ıslak mendili tek sefer kullanın bir ıslak mendili heryerine sürmeyin yukardan aşağıya silin mendili yıkayıp kullanın doktor böyle söylemişti bize
SevilayDefne balliborekkk Teşekkür ederim. Umarım tez zamanda geçer, temizliğine hep önem verdim neden böyle oldu anlamadım
Hndealnathn Bezini sık değiştirin ıslak mendil kullanmayın ıslak mendili yikayarakta olsa kullanmayın.emmesi ya da mama tüketmesi gerekli vücuda sıvı girişi olsun malesef.iye için en gerekli şeydir sıvı alımı.bebegi yıkarken suyun içinde değilde küvete file serin filede yikayinki sampuanli suyla vajina temas etmesin.alt temizliğinden önce muhakkak ellerini yıkayın dikkatli bir şekilde önden arkaya silin sildiginiz alt silme pamuğu olsun artık bebekler için bunlar pek çok markanın mevcut alt silme pamuğunu 1 kez sildikten sonra atın başka bir pamukla devam edin ve hiçbir zaman pamuğu vücuduna değdirdiginiz başka şekilde tekrar kullanmayın her zaman tek kullanım olsun.losyonlu bebek bezi kullanmayin
SevilayDefne Hndealnathn Teşekkür ederim. Evet hepsini denedim hep temizliğine dikkat ettim ama tuvaletini yaparken öne doğru geliyor ben ne kadar dikkat etsemde gaz ile beraber ön yüzüye bulaşıyor. Umarım tekrar olmaz biran önce geçer yoksa emmediği için kilo kaybı yaşıcaz