Mirabaharr Kızım 9 aylık alt ön iki dişimiz geldi galiba yan dişlerde geliyor. Bu gün iştahsızdı ve saat 9 gibi ateşi 37.8 oldu calpol verdim düştü hemen ama suan tekrar 37.6 acaba diş kaynaklı bir ateş mi ne yapmam gerekiyor başka
twofruits Mirabaharr 38 in üzerine çıkmadığı sürece ilaç vermeyin vücudun savaşmasına müsade edin dişten de olabilir ilaç vermişsiniz en erken 4 saat sonra verebilirsiniz tekrar 38 in üzerine çıkmadığı sürece telaş yapmayın ama takip edin yükselirse ilaç verdiğinizde yine düşmezse inatçı bi ateşse dişe bağlamayın salgın var bu aralar bayramın birinci günü 37 ile başladı bebeğimin ateşi 38 buçukta calpol verdim bir saatte etki etti yarım saat sonra tekrar yükseldi banyo yaptırdım yine düşmedi acile götürdüm 39 a çıktı ateşi enfeksiyon dedi doktor antibiyotik verdi fitil verdi iki günde toparladı
Alpikom Mirabaharr merhaba geçmiş olsun, benim de oğlum 9 aylık 3 gündür 38 derece ateşli,sürekli ağlamaklı, mutsuz, ek gıda almıyordu. Doktora gittik tahlillerde sıkıntı yok muhtemelen dişlerden dolayı diye düşündük.