Elvankk Bebeğim 13 aylık sürekli araba tekerlekleriyle oynuyor, seslenince bakıyor ama sürekli değiL. Süpürge makinesini bile ters çevirip tekerleriyle oynamak istiyor, 1 defa götürdüm doktora yok dedi ama rahat etmiyorum sizce ne yapmalıyım
Klymeneninatlasi Elvankk yani kusura bakmayın ama tek belirti çevrilen tekerlek değil bebek zaten ismine bakıyormuş. Doktorada götürmüşsünüz ne olduğunu anlatmadı mı?
Deletedmom0099 Elvankk tek bir belirti hiçbir zaman belirti değildir. ismine bakmadığı zamanlar oyuna dalmış olduğu zamanlar mı yoksa herhangi bir anda da bakmıyor mu? doktor yok demiş zaten ama şüpheleriniz devam ederse 18 aylıkken tekrar gidersiniz şuan herhangi birşey varsa bile teşhis konulması için çok erken bir de tv izliyor mu?
Tofki Elvankk Tv vs izliyor mu cok fazla? Bence sadece tekerlekle oynamasi bi belirti degildir ya her cocuk oynayan seylere ilgi duyar kucukken hepsi bi supurge tekerlegine ilgi duymustur yani. Kafaniza takip tribe girmek yerine eglenin bebisinizle.
Elvankk Deletedmom0099 oyun oynamıyor işte sorun orda sadece tekerlekleri çevirip duruyor, tv de çok nadir izletiyorum
Dondurmalikahve Elvankk Her çocuk tekerlek çevirir. Dr normal demiş. Hiç bi çocuk bi teker çevirdi diye otizmli olmaz.
Egeanul Elvankk ee benim çocukta 18 aylık herşeyin altına bakar ters çevirir tekerlekleri alırı sever döndürür. Süpürgeyide yatırır onunkinide çevirir ismine bakar ama otizim değil. Aslında burda çoğu sizin gibi insanlar yüzünden paranoya olduk hepimiz. Herkes bir kez bile olsa burda sorduklarınız dan ya da okuduklarımızdan dolayı acaba otizm mi demişizdir. Yapmayın bunu hem bize hem kendinize hem çocuklarınıza.
Elvankk Egeanul anne olduğumuz için evham yapmamız bence çok normal, sonuç olarak onlara iyi bir gelecek sunmak için herseyi yapıyoruz.
anayimbennana Elvankk benşm oğlumda öyle 2 kere sürüyorsa arabayı 10 kere altını üstünü çevirir tekerini döndürürür bence gayet normal
Egeanul Elvankk sana doktor çocuğun normal diye zaten söylemiş. Biz burda sana hayır çocuk normal değil dersek normal olmadığını mı kabulleneceksin? İçine sinmediyse başka doktora götür. Gerçekten artık bende otizim mi diye düşünmekten gına geldi
Elvankk Egeanul siz konuyu yanlış anlıyorsunuz herhalde ben ne yapmalıyım diye sordum. Konuyu tartışmaya çekmeye gerek yok bence fikriniz varsa söylersiniz yoksa da bişey yazmaZ geçersiniz.
Rumeysa28 Elvankk bundan sebep mi otizm yani iyi misin sen bebekler dikkatlerini ne çekerse onla oynamak ister sadece tekerlek neden otizm olsun
meltemustafaras Elvankk tv telefon uzaklaştırın aynı blirtiler vardı ismine bakmıyodu götürdüm 2 doktora 2 hafta sonra oğlum çok değişti ve zamanla belirtiler bitiyor sürekli iletişim ve ekranı kesinlikle bakmasın 13aylıkken oğlum işe başladım anne baba dede falan derdi kesti babaannesi anneannesi koca gün televizyon telefon izletirlerdi tembihlememe rağmen işi bıraktım şu an hiç bi belirti yok ekrana maruz kalmasın kesinlikle