ZmrNsa09 Kızlar benm cadı kızım 22 aylik ve son zamanlarda hic bi sekilde altını degistrmeme izin vermiyo yani çığlık çığlığa ağlıyo ve sabit tutamiyorm ter icinde kaliyorm ugrasrken babasına cok düskün ve o tarz durumlarda baba baba diye agliyo hep babası degistrmek istedginde ona izin veriyo ama bana vermiyo delirmek üzereym babasıda sagolsn daha cok oyun oynar falan bakımları hep bende ya niye böyle yapiyo sizce sizin bebelerde böyle mi yoksa bizde mi sorun var 🤔
Deletedmom0099 ZmrNsa09 benim kızım 2 yaşında ama böyle bir sorunumuz yok cok sükür bezi bırakma sinyalleri varsa tuvalet eğitimi deneyebilirsiniz hazır olmadığını düşünüyorsanız da sevdiği şarkılardan söyleyebilirsiniz taklitlerle falan bir de külot bez deneyin bu durumda daha pratik olur
Minikkusunannesi-1 ZmrNsa09 benmkide 2 yaşında asla yatmaz bez değiştirmek için mecbur sadece bez değiştirirken telefon açıp veriyorum
210796 benim oglum 22 aylikken bezden tam cikmisdi.o zaman benimle zorla lazimloga oturuyordu ama babasi otur soyleyince oturub yapiyordu.simdi 2 yas 10 aylik hic birimizi hicbir konuda dinlemiyor😂
ZmrNsa09 Deletedmom0099 evet baglatmak istemiyo bezi cok doldugnda cekistriyo kaka yaptiktan sonra gelip bezini tutuyo kaka diye söylüyo
ZmrNsa09 Minikkusunannesi-1 eskiden bende tlfn acip veriyodm o an suan oda fayda etmiyo bize garip bi hal aldı cocuk
Nargiza97 Bebekler bence artık ayirtabiliyorlar, anneler daha kuralcı olduğu için biraz çekinirler çoğu şeylerde, babalar öyle değil, izin verip şimarttiklari için daha sıcak yaklaşırlar, hem kız la babanın ilişkisi farklı oluyor bence yaaa☺️
ZmrNsa09 Nargiza97 ya hic sormayin bazen bozuluyorm bile bu duruma ben nerde yanls yapiyorm diye sorguladigm bile oldu babasina aşırı düskn bi cocuk isime geldigi zamanlarda olmuyo degil gerci ama ne biliyim😊
ZmrNsa09 SeninAnnenBirMelektiYavrm silmem gerektigi zaman kaka yapinca falan illaki yatirmam gerekiyo ama
askanne10 SeninAnnenBirMelektiYavrm minies kullanıyorum cırt bantlı kilot bezi çıkmış aldım 10 bezden beşi sızdı ama bantlı hiç sızmazdı