Tosbik_13 Başına gelen varsa bir fikir verebilirmi.. Göğüs ucum olmadığı için bebeğim ememiyor neyapmam lazım 3 günlük daha☹️
Gokceyasinmiran Tosbik_13 yaaa kıyamam Allah yardımcın olsun canım elinde destek versen göğsünün Kahverengisini biraz daha ucuyla versen nasıl olur acaba bilemedim ki ya
Keremikoo Tosbik_13 sut sagma pompasi ile ucu cikiyor biraz sagmayi deneyin.birde facebook da ve instagramda emzirme akademisini takip edin yardimci olabilir size.
Sedasmsk Tosbik_13 benimde kavrayamiyordu olmasına rağmen annem süt sagma pompasiyla sag çıkar gogus ucunu dedi oyle yaptim baya cikti ucu cok şükür hemen tutmustu sizde deneyin
acemiannE40_ Tosbik_13 benimde basima geldi 2 günlük anneyim silikon meme başlığı var onu deneyin benimki tutmadi yine benim gogusumu emiyir zorlayinca azda olsa gogus ucun cikiyor ama benim gogusum cok ağrıyor
CDS Lansinoh meme ucu çıkartıcı bi ürünü var, lütfen al çok işe yarıyor. Aynı zamanda süt sağma makinasıyla 5 dk çektirirsen o da meme ucunu çıkartıyor.
Tosbik_13 CDS silikon meme ucu aldım oysa onu emiyo makineyle sağıyorum inşalah çıkar çok teşekkür ederim.
twofruits Tosbik_13 silikon meme ucuna alışırsa bıraktırması zor olur sütü tam çekemez sarılık riski olmasın instagramda gebe anne sayfası var emzirme danışmanı göğüsucu olmayanlar için masaj videosu var bitane bakın mutlaka faydası olacaktır
Srfygt Tosbik_13 Bende öyle emziriyorum ama bırakması zor oluyomus. Çok alıştırmadan meme ucu cikinca verin memenizi ben çok pişmanım keşke mememi alsa. Bi de şırınga ile çıkarmayı deneyebilirsiniz
ElvinMira Tosbik_13 silikon meme ucu bebeğe büyük geliyor benimde uç yoktu sağma pompasıyla göğüs ucu çıkarma aparatı kullandım ebebekten 25-30₺ gibi bi fiyatta almıştım şuan kızım 4aylık artık çok rahat emiyor
Tosbik_13 Srfygt mecburen sarılık olmasın diye sağıp veriyorum ucu az çıkınca ilk göğsümü emzirmeye çalışıyom çok ağlayınca sağdığım sütü veriyorum malesef
Elaa915 Lansinohun ürününü alın memnun olmayan yok ben hamileyken olursa böyle bi durum diye çok araştırdım
ElvinMira Tosbik_13 bide ucu çıkınca alması için biraz zorlamanız gerek ucu çıkarıyorduk yinede almıyordu zorlanıyordum kayınvalidemde bugün alması için uğraşalım yoksa böyle alışıp gidecek dedi makas şeklinde emzirme pozisyonuyla kızımı kucağıma aldım kayınvalidemde kızımı göğüsüme doğru hafif bastırarak itti 3-5saniye direndi almamak için sonra aldı ve o günden beri emiyor çok şükür
Merve1967 Bende aynı durumdayım günlerdir uğraşıyorum silikon meme ucuyla alıyor ama doyduğunu anlamıyorum. Sağıp veriyorum sütü mecburen 🥹
Sedasmsk Merve1967 canimm bende gogus ucumu kavrayamiyor diye silikon ucuyla veriyordum annem kızdı bna çıkar bi şunu sag göğsü ucunu çıkar ver cocuga bakayım bunla gelmiyo çocuğun ağzına dogru düzgün dedi dediğini yaptım gerçekten bebeğim lok lok emmeye başladı doguyordu kuzum sende öyle dene 🌸
Sedasmsk Tosbik_13 hemen emdi tabi ağzına elimle tutması için yardım ettim. Az mı sagdiniz gogus ucu büyüyor çünkü hemen olmadi bi şırınga alin ağız kısmını kesin onunla gogus ucunuzu çıkarın