Merhaba arkadaşlar canımı çok sıkan bir durumdan bahsedeceğim. Memleketten halam geldi bebeği görmeye. Kendisini çok severim 70 yaşında var. Bebeğim de bugün yeni 2. Ayı doldurdu. Bebeği kucağına alacağı zaman gidip elini yüzünü yıkadı sevmek için kucağına aldı. Oynadı sevdi falan. Sonra dedi ki “öpmeye izin veriyor musun bebişi?” Bende dedim ki “normalde izin vermiyorum ama sen bi defa öp hala.” Keşke demeseydim kadın başladı dudağından öpmeye. Yanlış gördüm sandım ama yok bir iki üç derken durup durup öptü bişey diyemedim her şey aniden gelişti kalbini kıracak tepki de vermek istemedim. Ne yapayım bilemedim o da anladı sanırım bebeği yerine bıraktı ve dedi ki “ ben çocukları ağzından öpmeyi severim” aldım bebeği içeri götürdüm uyuttum. Aklımdan bir türlü çıkmıyor. Ya herpes virüsü varsa ya da tükürükle geçen hepatit benzeri virüs varsa ya uçuk varsa ve bebeğime bulaşırsa diye?? Zaten kaygı bozukluğu yaşayan biriyim şu an tavan yaptı. Delireceğim aklımdan da atamıyorum. Çocuğu kucağıma bile alamıyorum.. konuşmak rahatlamak istedim anneler.. 😢😢