Busra9290 Kızlar kulak kıkırdak kısmını gumuscude deldıren var mı?Tabancalı delme seklınde cok acıyor mu cesaret edemıyorum bır türlü
Haticerdogan Busra9290 kulağımın birinde 7 delik var yani her yeri delik ve hiç biri acımadı. Sadece iç orta tarafta kemiği deldirdim o yara oldu ilk zaman oda geçti
nelmali Busra9290 acıtmıyor ama tam iyileşmesi uzun sürüyor yani hassasiyet uzuyor ama sonrası çok rahat
Deletedmom_54 Busra9290 kuzenim deldirdi doğru piercingi bulana kadar agrısı oldu plastik işe yaradı onda gümüş altın imitasyon iyi gelmemişti
Busra9290 Hayris aynn canım kendım ıcın kıkırdak kısmını deldırmek ıstıyrmda super o zaman yaptırıyım en kısa zamanda🥰
Busra9290 Haticerdogan nerde deldırdın canım piercıngcıde mi? gumuscude tabanca ıle delıyormus ben kulagın ust kıkırdak kısmını istıyrmda tabanca ıle acır mı bılemedım?
Haticerdogan Busra9290 o üsttekini bende kuyumcuda deldirdim tabancayla ve oda yara olmuştu tabanca oldugu için. Ama benim sahte küpeye alerjim var o yüzdende oluyo olabilir. Ama bence piercingcide yaptırmak çok daha iyi
Haffuse Ben tragus dahil tabancayla deldim🤗 Catpak falan olmadi, iuilesme sureci vs. Hersey cok rahatti..deldir durdugun kabahat😆