CaglaErtrk [bilinmeyen] tablo değilde ‘’Bu çocuk aç’’ diye bir kitap var şiddetle öneririm , doktor onaylı 117 tane bebek yemeği tarifi var , hem uzman görüşleri hem annelerin tavsiyesi de yazıyor , yararlı olur sizede belki 😌
Elifsu CaglaErtrk evet çok güzel bi kitap 👍🏻 Benim bebeğim 3,5 aylık ama ben yemede aldım tarifleri uygulamak için heyecanla bekliyorum. Saçma sapan tariflerde değil hepsi yapılabilecek güzel tarifler.
Minikprensim Evet sanım ben de alacağım o kitabı. Tereddütlerim vardı ama bu yorumu duyunca kesin alırım.
Minikprensim [bilinmeyen] bu Arada oğlum 6 ay 4 günlük. Biz tadımlarla başladık. Evde kendi yaptığım yoğurtla başladım. Şimdi 3 gün kuralı ile devam ediyorum. 3 gün boyunca aynı sebzeyi veriyorum püre yaparak. Hafif pütürlü bırakarak. 8 Aya kadar böyle. 8 aydam sonra karışımlar hazırlayıp verebiliyoruz. Bu kitap da çok işimize yarar.
Edibeglsvr Minikprensim 50 günü geçmesi gerekiyor canm . Erken gitme hiç tam gelişmemişti bizim bende erken gitmişşitim . Bir ay sonra bi daha çağırdılar
theQueen http://www.bebekvegelisim.com/blw-tadim-listesi-ve-blw-besin-tablosu/ Bende şöyle bir tablo ile bilgi katayım araştırmanıza 😇 benim işime oldukça yarıyor tadımlarda 👍🏻
1mom1baby 5 aylıkken 3 gün kuraliyla ve ilk yogurtla başladım sonra kabak çorbası sonra patates havuç meyve pureleri o şekilde gitti günde bir kere yiyordu şimdi 7 aylık mamayı iyice azalttim gece uyumadan önce az bişey içiyor bide uyurken acıkınca her zaman içtiği ölçüde içiyor sabah 9 da uyanıyor mesela yarın uyanınca geri baby sütlü peynirli pekmezli yicek sonra (saati yok ama genelde 4 saatte bir yiyor) tarhana çorbası yiyecek ondan sonra cicibebeli meyveli (armut elma ya da muz) Yoğurt yiyecek bide bi tarif buldum bebek mücveri onu yapıcam yatmadan öncede pirinç unlu irmikli muzlu bazen iki meyve birden koyuyorum onu yiyecek. Belirli bi saati yok aciktigi zaman yediriyorum genelde 4 saatte bir oluyor. Yediği yiyecekler etli sebze çorbası az soğanlı mercimek çorbası (mercimegide az koyuyorum) yumurta sarısı elma armut muz yazın şeftali nektaride yiyordu havuç yoğurt her zaman cici bebelide yiyor meyveyle karışık pirinç ünlü irmikli mama salataligi uzunlamasina kesiyorum elimde tutuyorum çiğniyor yarından itibarende yeni tariflere gecicem mucver omlet bu şekilde tariflerin çoğuna instagramda eymenin sofrasından bakıyorum
SemaOnur 1mom1baby merhaba 3 gun kurali nasil oluyor acaba benim bebegimde 4 aylik 1 ay sonra tadimlara baslicamda nasil yapmam gerek neyle baslamaliyim
Semraaa [bilinmeyen] banada gönderirmisiniz instgram kullanmıyorum semra.pasa.2014@gmail.com bu hesaba mail atarmısınız rica etsem 😊
NurAyk [bilinmeyen] Bende alabilirmiyim 🤗instgram Nur Ayık mail nurkizilelmas@gmail.com şimdiden teşekkür ederim canım 🙏😍🤗
Nazire [bilinmeyen] rica etsem bana da atarmısınız tarifleri instagram Kullanmıyorum mail adresim marziyeatesgoz1989@gmail.com