Damlanurclkada Merhaba kizlar bebeğim 3 5 aylık hala kafasını tutamıyor az bişi tutuyo sonra geri kendini bırakıyor yere basamiyor acaba daha erken mi yoksa bi sorun mu var
bypolat Damlanurclkada çok çok erken daha bu kadar acele etmeyin. Benim kızım 6 aylik kafasını yeni yeni tutmaya çalışıyor oda tam değil sizin için aşırı erken
Adawwwa Damlanurclkada benim bebeğim tutuyor,ama eltiminki 6ayına kadar tutamamıştı canım ,her bebek farklı olur 😍
_Aryalia00 Damlanurclkada kuzum daha çok erken benim kızım 6 ayda anca kafasını tutmaya başladı sen takma kafana o daha çok küçük 🥰💜
Deletedmom_54 Damlanurclkada günlük 3 4 kere 2 şer dakika yüz üstü yatırma yapıyor musunuz ? Kontrollü bi şekilde çok faydası oluyor başını tutmaya
Damlanurclkada bypolat ya ne bilm gören niye tutamamış tutmasi lazım kesin sudur budur diyorlar da korktum sağolun
balyanak53 Damlanurclkada kızım 3 aylıkken çocuk nöroloji elinden tuttu kaldırmaya çalıştı kafasını tam tutamıyor 2 hafta sonra tekrar gelin demişti o zaman tutmuştu
Rumeysasaral Damlanurclkada benim kizim 2. Ayinda tutmaya baslamisti canim. İlk dogdu 1 aylik olduk kaynanam bu kiz kafasini tutmiyor diyip durdux. Anne korkutma beni diyordum surekli. Merak etme canim her bebegin gelisimi farkli . Yuz ustu yatir dik tutucaktir