Rumuz_13 Tgce80 günde 3 kez 15 damla. Biberonda sağdığım sütün içine koyuyorum yada ağzına damlatıyorum
Feyzosumunannesi Tgce80 sabah ogle aksam 6 saat ara ıle 15 damla toplamda 45 damla. Azına damlatıyorum üzerine emzııyorum
iremnr Tgce80 günde 4 kere 15 damla kullandım 12 günlükten itibaren ama yanında mutlaka probiyotik bir damlada kullanın ikisi birbirini tamamlar
Zuleyhaaa Bebeğim 6 ay 12 günlük sabah akşam olmak üzere günde 2 defa 10’ar damla şeklinde kullanıyorum doktorumuzun tavsiyesiyle
Rumuz_13 Tgce80 1 aylık şuan dr 3 aya kadar kullanın dedi ama aynı sayıda mı devam ettirir bilmiyorum benimki aşırı gazlı bir bebekte değil normal bir bebekti
Feyzosumunannesi Tgce80 2 ay 1 gunluk bebeğim.. Sab simplexi verınce daha rahat gaz cıkarıyor vermedıgım günler cok ıkınıp aglıyor
iremnr Tgce80 3 aylık oldu sap simplex günde 1 e düştü ama biogaia aynı kullanıyorum 2 yaşına kadar kullanıcaz
iremnr Tgce80 biogaia gaz yapmaz yani başka bişey yapıyordur tam tersi kakasını daha normal ve kolay yapar biogaia probiyotık hatta bebeğimle beraber bende kullanıyorum