Woman35 Kızlar birkaç gündür aşırı kaşıntım var ve şu an yara yapmış durumdayım sirekli su yapıcaktım ama yara olunca yapamadım inanın su değdiremiyorum o an çığlık atasım geliyo bu yara nasıl hemen geçer ne yapabilirim ? Töbe ettim bundan sonra kaşımicam ya 🤦♀️ hastaneden randevu bulamıyorum hep dolu
sevgikelebegi Woman35 mantar veya enfeksiyon olabilir kendini bol bol yıka sürekli iç çamaşırını değiştir geçecektir… Yaralara batikon al onla pansuman et iyileşmesi hızlanır
2maviboncuk Woman35 Bende geçen ay böyle oldum mantar dedi fitil hafta bir içilen mantar hapı ve travazol verdi düzeldi mutlaka Dr gitmelisiniz ve taharetinizi sulandırılmış sirkeyle alın iyi geliyor mikrobu kırıyor
Bade1605 Woman35 offf ne çektim 2 hafta oldu kanamam da vardı benim mantardan ötürü fitil ve haplar verdi kremler verdi toparladım ama dünn artık düzeldi sandım ilişkiye gireyim dedim girmez olaydım yine acıdı yandı bu nasıl bişe çözemedim 🥺😩
Hndealnathn Kadın doğuma sıra bulamiyorsaniz suanlik aile hekiminize gidin.esinizle birlikte olmayın çünkü bu durumlarda eşli tedaviyi öneriyorlar.gunluk ped kokulu ped kullanmayın camasirlariniz pamuklu olsun ve diğer kıyafetlerden ayrı olarak yüksek ısıda çift durulama yaparak sirke ve az miktar deterjanla yıkayın utuleyip giyin vajinayı kuru tutun kokulu peçete kullanmayın adet gunlerinizde pedinizi sık değiştirin soğan sarımsak turşu yoğurt yeyin kefir için paketli ve şekerli gıdalardan mümkün mertebe uzak durun şeker kullanmayın hamur işi tüketmeyin.
Woman35 Hndealnathn brn kokulu pedleri çok seviyorum hepte kullanırım aldığım günlük pedler bile kokulu hata yapıyomuşum demek ki çok teşekkğr ederim uyardığınız için pazartesi günü aile hekimine gidiyim bi 🙏
Hndealnathn Woman35 onlar enfeksiyonun baş düşmanı cnm.adet günlerindeki kullandıklarında kokusuz olsun
gokkusagitozu Aile hekimine de gidebilirsiniz evet, fitil kullanmadan geçmiyor çünkü. Islak kalmasın mutlaka kuru tutun, çamaşırlarınızı ütüleyin, geçene kadar da eşinizinden uzak durun :) yoksa hep tekrar ediyor bu illet
Woman35 gokkusagitozu zaten muhakak kuru tutarım ama çamaşırlarımı 90 derece yıkar ütülemezdim bundan sonra ütülerim 🙇♀️ pazartesi günü ilk işim aile hekimine gitmek olucak çok teşekkür ederin 🙏🙏