Feyzosumunannesi Kızlar merhaba.. Bebeğimin çarşamba günü 2. Ay aşısı var. Doktorumuz parol şurup yazdı. Ateşi olursa calpol mu vermeliyim parol mu??
Damla33 Feyzosumunannesi calpol kullanmistm ilk çocuğumda 2. Ay aşısı sadece ateş yapmisti mesela onda çay kasigiyla ver demisti
Feyzosumunannesi Balkiz15 aynen bizim doktorumuz da öyle dedi ateş olursa verin dedi ama parol yazmıs
Damla33 Feyzosumunannesi aslında bi doktor ınstagramda calpol parol aynı demisti içeriği sanırım ondan vermiş olabilir
Feyzosumunannesi Damla33 evet bızım Kı de oyle dedı ama ne bılım ablamda hep ogluna calpol kullanınca tuhafıma gttı
Damla33 Feyzosumunannesi genelde calpol hep kullanılıp bnde parolun şurubu olduğunu çok sonra ogrendm
Feyzosumunannesi Damla33 yok ben bılıyordum yegenım den ama genelde calpol kullanıyordu ablam sonrada buyuyunce parol da kullanmıstı benımkı 2 aylık olunca acaba dedım
Damla33 Feyzosumunannesi için rahat etcekse calpol al zsten açılınca 1 kere kullanilio cop oluo calpol falan açılınca ömrü uzun deil malesef 10 gun içinde at demisti bana hemsire
Feyzosumunannesi Damla33 yaa oyle mi o zaman sorun yok kalsın parol da bır kere verıp atacaksan ınsallah hc bırıne gerek kalmaz