Azraada58 SunnyG valla e bebekten bulut dönenceden almıştım hic dikkatini cekmedi ikeadan sarı renkte dönence var onu aldım taktım hayat varmış dedim renkli olması cok önemli direk dikkat cekiyor canım
OncedenGurme SunnyG dönenceleri çok sağlıklı bulmuyorum ben. Onun yerine oyun halısı alın. Oyun halısına takılabilecek farklı oyuncaklar alın. Oyuncakları zaman zaman değiştirin derim
Nurozcn SunnyG fisher price aldım ama hiç dikkatini çekmedi. Belki bebekten bebeğe değişir ama ilk çocukta tecrübe ettim bazı şeyler gerçekten gereksiz masrafmış.
SunnyG Azraada58 https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/bebek-oyuncaklari/40365026/klappa-donence.aspx?k=&gclid=CjwKCAjwoMSWBhAdEiwAVJ2ndjsvywPrp0fBXCpJHp-ANoX7vKdRAsEHNhDO3caGJ4bTA9Qb8c22QRoCPRYQAvD_BwE Şu galiba ama müzikli değil sanırım
Azraada58 SunnyG aynen bu müzikliyr hic gerek yok 5 dakka sonra sıkılıyor zaten tabi yinede sana kalmış canım
OncedenGurme SunnyG sürekli kafanızın üstünde ses çıkararak dönen bişey düşünsenize. Bana hoş gelmiyor, uzmanlar da pek sağlıklı bulmuyor. Onun yerine uyku arkadaşları var çok güzel. Beyaz gürültü sesleri çıkararak yardımcı oluyor uykuya dalmasına