Deletedmon_71 Kızlar kullaniyormusunuz, bebeğim normal tarhana çorbası sevmedi icmek istemiyor, esim bugün hero baby nin kemik sulu tarhana çorbası almış bende verdim sevdi yedi baya ama bu kavanoz mamalarinin zarari var mi siz kullaniyormusunuz
Dogadilara Deletedmon_71 siz ılık suyunu kaynatıp tarhana ile yapsanız daha sağlıklı alisirsa hazır yemeğe ev yemeğini red edebilir sonuçta illa ki ev yapımı değil tadı güzel gelirse hep hazır yemek isteyebilir
Gokcennderenn Deletedmon_71 eğer dışarı çıkacak istek mecburen alıyorum ama kendim yapıyorum hep aynı kıvamı tutturuyorum kemik sulu balkabağı çorbası yapıyorum tatlı da olunca kemik suyunu da o şekilde almış oluyor bazen tam buğday unu ile muhallebi yapıyorum içine muz koyuyorum
Yldrm3105 Deletedmon_71 Meyve püresi olarak bende zor durumlarda kullanıyorum. Dışarı cikarken birşey hazırlayamadığım zamanlarda. Ama hiç hazır çorba vs icirmedim. Bir doktor da önermiyor çorbaları. Özellikle et suyu tavuk suyu barındıran çorbalar bozulma ihtimaline karşı.
Ranadlbl Çok acil durumlarda alıyordum o da çok sık değil. Ben kendim yapmayı tercih ediyorum. Ne de olsa paketli ürün ☺️
Deletedmon_71 Ranadlbl üç defa yaptım ama asla yemiyor kokusunu bile aldimi ağzını kitliyor en azından bundan biraz yesin dedim
Deletedmon_71 Dogadilara yaptım kaç defa olduğu gibi çöpe gitti asla yemiyor agzina degmesine bile izin vermiyor bende bundan dolayı bunu vermek istedim
Dogadilara Deletedmon_71 benim kızım da aynı aslında ısrarla veriyorum bir kaşık dahi olsa alıştırmaya çalışıyorum sıcak yaz dönemi ya bide ağır geliyor olabilir diye düşünüyorum
Kplnnn 2 gündür ben de tarhana verdim dün yüzünü ekşitti istemedi bugün de aynıydı ben de içine keçiboynuzu özü döktüm azıcık yedi sonra😂😂 öyle deneyin bide tatlandırın biraz