VERA19 Birdunyabircennetannesi Kızım akrep Burcu🫶🏼 Şimdi ikinci kızıma hamileyim oda yengeç olacak🤰🏻 Kızları akrep ve yengeç olanlar anlatsanıza biraz🤣
Birdunyabircennetannesi VERA19 Yengeç burcu olan ben anlatayım. AĞLAK AĞLAK AĞLAK 😅 Birini sevince baya sever baya güvenir aptallikta zirve yapar ahahahahhahaha
turkolog2020 AyazMerve özgürlüğüne düşkün gezmeyi tozmayı çok sevecek Allah sağlık, huzur versin tüm evlatlara
BusraDefneozel Momonlyn benimle ayni gun ve kiyamam kuzuya cok duygusal olcak hareketli bi sarkida bile sirf sozunden sebep gozumden yas akar burnumun diregi sizlar sarkiyi bile soyleyemem 😅😌🙈
ALAAZZZ Halimea benim oğlumda yengeç gende yükseleni de yengeç nasıl bir çocuk 😃 çok alıngan ve alışkanlıklarından kolay vazgeçemeyenlerdenmiş öyle okudum
Aynur35 16/06/2022 İkizler kızım erken doğum ile yengeç olmaktan son anda vazgeçti 😅 lütfen içimi rahatlatacak şeyler söyleyin ikizler burcu anneleri 😅
Birdunyabircennetannesi Aynur35 Aha bu ben ya 😅 11 temmuzda doğup anası gibi yengeç olacakken gitti erken doğdu ikizler oldu kiiiiii yükseleni bile ikizler ben napayım 😅
Mucizegebelik AnnaKurt karakteri nasıl acaba. 3 aylık oğlum var cok inat ve aşırı hareketli sürekli eli ayağı kıpır kıpır beni korkutuyor yürüyeme başlayınca napcam bilmiyorum :)