Miran1306 Kızlar bebeğim 6 ay 11 günlük hiç süt içmiyo ek gıda alıyo ama memeyi de gece alıyo gündüz tek tüh alıyo napıcam ben yaptığım tüm mamalar çöpe gidiyor😰
Gokcennderenn Miran1306 düzen kurmanız lazım benim ki öyleydi sabah 8 de ek gıda veriyorsam saat 12 1 e kadar bişey vermiyorum sonra 90 ml bazen 120 yaparım zaman aralığı çok koyuyorum
LilyaBn Miran1306 kendi sütünüz varsa bence mama için zorlamaktansa memeyi zorlayabilirsiniz🙏Yakında ek gıdaya adapte olunca meme ve ek gıda yeterli olur☺️
AyazsMother Miran1306 Ek gıdaya yeni başladığımızda bizde aynı durumu yaşadık ilk uyandığında mama ile devam edip kahvaltı veriyordum sonrasında biraz ara koyup mamasını içiriyordum sonra sebze ve meyve püreleri ile devam ediyorduk ve ek gıda ile birlikte su içmesini de sağlayın saat aralıgını uzun tutarsınız içecektir 🌸
Karaninannesiii Miran1306 yeni mi başladınız mamaya acaba bizde ilk basladigimizda yaşamıştık uzun bı süre aglayarak icirdim
balgokcem Miran1306 Benimki de öyleydi 9 aylık olduk hala alistiramadim bıraktım artık Uyudugunda verebiliyordum ben az az
Miran1306 LilyaBn ek gıda veriyorum zaten sütüm var ama öyle aman aman değil emse bile 5 dk emmiyor zaten 😔
LilyaBn Miran1306 o zaman zorlamayın istemiyorsa . Acıkınca ya memeye ya ek gıdaya saldırır bence. Mama illa içmek zorunda feğil bence zorlamayın canınızı sıkmayın🙏
Nur3961 Benim bebeğim 4 aylik ve mama icmiyordu mecburen ek gidaya başlamak zorunda kaldım uykuluyken mama içiyorum içiyor ama uyanikken içmiyor Ve bir haftadir da normal ek gidada da sıkıntı var zor yediriyorum
AyazsMother Miran1306 Evet tabi ki iştahsız ve huysuz oluyorlar ateş de olabiliyor bazen bol bol su içirin inşallah hemen toparlar miniğiniz
balgokcem Miran1306 Haklısın tabiki en gıdayla doyacak kadar buyumediler. Kaşıkla bardakla şırıngayla felan denedin mi ben bı ara uyanıkken oyalayip şırıngayla verirdim
balgokcem Miran1306 Farklı şekillerde dene uzunca bir süre denedim ben sonrada gece uykuda vermeye alistirdim. Belki alışır