herseySeninleguzel11 Kızlar merhaba oğlum için karadut özü almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Deletedmom_109 herseySeninleguzel11 bu ara salgın vardı oğlum el ayak hastalığına yakalandı onun için aldım. Eczaneden almıştım markasına dikkat etmemiştim önerisi olan olabilir üstte kalsın
Deletedmom_109 aylizinannesiii evet ağzında bir iki tane çıkmıştı hemen kullandık çok şükür 2 günde geçmişti
aylizinannesiii Deletedmom_109 ya ben keçiboynuzu özü yulaf muz yediriyorum geceleri tok tutuyor diye gündüz karadut özü versem mi aşırı salgın var bu aralar
Kumruu herseySeninleguzel11 hımm dokuz aylık bebeğim daha internette yaşından önce verilmez diyor da veremedim bende
herseySeninleguzel11 avokadosever Faydası çok var o yüzden almak istiyorum ama iştaha da etkili olduğunu okudum .
herseySeninleguzel11 Kumruu Keçiboynuzu özü 6 aylıkken vermeye başlamıştım eğer vermiyorsanız onu deneyebilirsiniz
avokadosever herseySeninleguzel11 Aynn bnde onu duydum 11 aylık oğlum ama deneyeceğim ben instagramda yöresel gıda pazarından almayı düşünüyorum
duzenbiryildiz karadut çok faydalı zaten organik ulaşımınız olacak bir yerde değilseniz en iyisi eczaneden almak