Elifinannesiiiiiiiiii 7 8 haftalık gebelikte denize girilir mi? Hangi haftalarda denize girnek tehlikeli??
LadyDi Elifinannesiiiiiiiiii geçen yıl bu zamanlar 2 aylık hamileydimm. Ve Bozcaada’daydık. Her gün bütün gün denize girdim. Çok iyi gelmişti. Doktorum sadece ıslak bikini ile kalma ve havuzu tercih etme diye uyarmıştı
twobabymommas Elifinannesiiiiiiiiii Ben 4 haftalıkken denize de havuza da girmiştim doktoruma danışarak bir problem yoksa düşük enfeksiyon vs girebilirsiniz
Elifffko Girilir neden girilmesinki ama temiz olmalı. Ben 4-5 haftalıktım doktor bana temiz biyerde girceksen gir onun dısında girme dedı. Yani marmara deniziyse zaten girmeyin
Gokcennderenn Elifinannesiiiiiiiiii hayır girilir benim hamileligm de ancak denk geldi su ısındı vs 16 da girdim ama doktorumuz 4 5 haftalik kem bile girebilirsiniz demişti yararlı diye
Denizanasi92 Elifinannesiiiiiiiiii ben girmiştim 8 haftalık falandı ama Ege’de temiz bir koyda girdim çıkınca da hemen kuru mayo giydim.
LadyDi Elifinannesiiiiiiiiii hiçbir sakıncası yok. Islak bikini ile kalmayın. Mantar yapar. Çok açılmayın dikkatlice serinleyin. Bu kadar basit :)
Sontvbukucu duzenbiryildiz edremit marmara sayılıyor yani marmara diyince aklınıza hemen İstanbulun boklu denizi gelmesin 😂😂 marmarada guzel yerler var yani.
Sontvbukucu Elifinannesiiiiiiiiii son aylarda girilmiyor ben 7 aylikken doktorumun onayı ile girmiştim 36. Haftadan sonra girme demisti. Surekli üstünüzü değiştirin islak mayo oile gezmeyin yeter.
Laden Elifinannesiiiiiiiiii haftasını tam hatırlamıyorum ama 14-15 haftalık falandım sanırım. Bir hafta boyunca her gün girmiştim denize🌺