laliko35 prensesannesiiiiiiiiii neden zararı olsun ki ? çocuk doktorumuz bize 5 aylıkken tadimlara başlattı 6.ay da ek gıda ya yavaş yavaş başladık ve ilikli kuzu kemiği alıyorum duduklude onu yaklaşık 4.5 saat kadar pisiriyorum suyunu da o dönem küçüktü hasladigim bütün sebzelerine koydum hala da çorbalarına koyuyorum bizimle beraber bulgur pilavı filan yediği için bulgur pilavına da koyuyorum
T35 Olacagini zannetmem cnm ama olursada bidaha vermezsin ciddi bi durum olmaz benim oğlum 6 buçuk aylik kemik suyu katiorum coğu corbasina hic bi sorun olmadi gelişimi icin çok faydalı olduğunu düşünüyorum bu aylarda ozellikle
prensesannesiiiiiiiiii laliko35 neden olsun derken ? Koyu eti önermiyor doktorlar . Et suyu deil de kemik suyu mutlaka şart dediler . Elimde kemik olmadığı için et suyunun herhangi bi zararı olup olmayacağını merak ediyorum
laliko35 prensesannesiiiiiiiiii yaşına girene kadar kuzu kemigi suyu yaptık 1 yaşına kadar kuzu kıyma geçirdim 1 yaşından sonra danaya geçtik 9 aylık olduğundan beri kuzu pirzola da yiyor kızım tabiki çok yemiyor ama bir zararı olmaz yani doktorlar da öneriyor kuzu etin suyundan da zarar gelmez