MeltemErgn Merhaba güzel anneler.3 aylık oğlum var 2.ayda yapılan asısında ne kolunda iz vardı ne kabuk bağlama hiçbişey yoktu ama su son bir haftadır ası yerı kızarık nedendir basına gelen yada bılgısı olan varmı 1 aydır hiçbirşey yokken şu an kızarık
Merveedd MeltemErgn 20 gün oldu aşı yaptıralı bizimde hiçbir iz yok duyduğuma göre 2 aya kadar olabiliyormuş kabuk
fdmozkncmn MeltemErgn bizimkide baya gec belirginleşmeye basladı merak etme canm . Daha şişecek irin akacak şişiğ şişip inecek demişti doktormz 6. Aya gireceğiz hala tam gecmedimerak etme 😊
deletedmom4842 MeltemErgn Zaten ebe sonradan kızarıklık olacağını söyledi birimde 3. Ayda çıktı kızarıklığı
Merveedd MeltemErgn tamam işte öyle öyle kabuk bağlıcak sonra iz kalıcak herşey normal yani merak etme😊
MeltemErgn fdmozkncmn yaa içimi rahatlatrınız .peki agrı sızısı falan olur mu dikkat etmelımıym acaba
MeltemErgn deletedmom4842 ben hemen olur diye dusunmustum hatta tutmadımı diye soracaktım ama tutmus😅
Cinarindunyasi MeltemErgn cok normal canim ayni soru icin ebemize gittigimde 6-8 haftada o hale gelecegini söylemişti merak etme yani 💕