Mucize-1 1 yaş oğlumda ısırma huyu var beni ve babasını aşırı ısırıyor özellikle beni akşama kadar elimi kolumu yanaklarımı heryeri yani çokda acıtıyor napıcam nasıl bıraktırcam buişi dişleri de var çok güçlü büyük insan gibi ısırıyor ölüyorum acıdan
melrosee Mucize-1 Bebekler görmeden bir eylemi ve davranışı bilemezler ne yazık ki . Onu da birileri ısırarak seviyor olmalı ki bu davranışı normal bir davranış olarak kabul edip tekrarlıyor . Öncelikle bebeğinizi ısırarak sevenlere tepkinizi koyun ve yapmalarını engelleyin . Sizi ısırdıkca ısırdığı bölge için cici diye sevip dikkat değişiliği sağlayın kesinlikle onunla inalaşmayın bağırmayın ters tepecektir . Zamanla muhakkak unutacaktır . Benim fikrim naçizane bu şekilde 🌸
ayseeeasln21 Canım kızım 9 ay 21 günlük heryerimi ısiriyor ve kanatıyor😑 Her ısırmaya kalktığında onu uyarıyorum göz hizasına inip .Annecim bu bir oyun değil canım yanıyor vs diye
Mucize-1 melrosee alla alla hiç öyle ısıran da olmadı çocuğu babası bazen ısırırmış gibi seviyor ondan mı gördü acaba
melrosee Mucize-1 Yüksek ihtimal , bazen kendimize hakim olamayıp tatlılıkları karşısında dayanamayıp yapabiliyoruz 😍 Ama okadar kopyacılar ki hemen kapıyorlar, henüz bebeğiniz çok küçük biraz üzerine durursanız hemen unutacaktır merak etmeyin 🙏