Mucizegebelik Kızlar bayramda cok tatlı yemiştim göğüslerim dolu dolu sut oldu tecrubeli anneler sizce sut çoğaltıyorum tatlılar. Uzmanlar genelde kilo yapar diyor siz ne diyosunuz 🫣😂
NurY Mucizegebelik sütü arttırıyor her ne kadar emzirme danışmanlari arttırmiyor dese de arttırıyor 🙏
Dondurmalikahve Mucizegebelik İncir kayısı kurusu da süt artırıyor hatta yağlandırıyor sütü arttırmadan ziyade yağlandırıyor ki en önemlisi yağlanması.
Alparslan_bebis Mucizegebelik doğumdan sonra sütümü çoğaltan en çok şey tulumda tatlısıydı şerbetine bana bana yediydim 1 hafta 10 gün zaten çok da yiyesim geliyordu öylelikle sütüm çoğaldı😂 birde tarhana çok fazla süt yapar
Mucizegebelik NurY dmi bende oyle dusunuyorim cunku baya bi sisti göğüslerim. Kilo almaya bakmayıp günlük tatlı yeyim 🫢 oglum 3 aylık oldu sık emziriyorum o yüzden daha da artsın istiyorum sutum
sonsuz17 Dondurmalikahve kuru dut kuru üzüm be kuru kayısı hoşafı yapıyorum artsın diye o da yağlandırır mı
Dondurmalikahve Mucizegebelik Bence bir denersiniz. Evet her annenin yediğinde içtiğinde büyük ihtimalle gaz yapacak besinler var ama kayısının gaz yapma ihtimali düşüktür. Bazı besinler bazı annelere gaz yapar bazı neleri yapmaz mesela.
annebenanneoldum Üfffffffff hemde nasıl 😂😂😂 hastaneye ablam tulumba getirmişti direkt ilk yedigim katı gidalardan biri tulumba tatlısı idi ve ilk sağımda (2. gün) 30 CC süt gelmişti
Esma_mutlu42 Mucizegebelik kesinlikle çoğaltıyor ben normalde de yerdim doğum yapınca yedim göğüslerim hala öyle yedikçe uyurken bile süt Akar