balliborekkk Günaydın Gündüz burnu akiyodu huysuzdu Gece hafif ateş oldu huysuzluk oldu yine parol verdim uyuttum şimdi uyandı Ateş içinde 38 ateşi pedifen verdim umca vermek istiyordum ne kadar geçmesi lazım vermem için kızlar birşey söyleyin
Htcdrn balliborekkk Geçmiş olsun pedifen kendine getirecektir benim kızında da birkaç gündür dirençli ateş vardı pedifen sayesinde düzeldi
Deletedmom_109 balliborekkk parol kullanmadı oğlum ama calpolden 4 saat sonra pedifen dolven verin demişti doktor. Kaç aylık bebişiniz? Ilık bir duş aldırın isterseniz
Zeynepdevaninannesi balliborekkk umcayı ben günlük suyunun içine koyup veriyodum. Yani 3 suluk su içiyosa günlük dozu 3e bölüp suyuna damlatıyodum direkt vermedim hiç. İlaç kullandığımız dönemde de bu şekilde devam ettim. Bitkisel bi damla ilaçlarla etkileşimi var mı bilmiyorum ama bi doktorunuza danışın her ihtimale karşı. Geçmiş olsun
balliborekkk 2minnosannesi0 kuzum o değil umca Damla varya onu vericem pedifen verdim kaç saat sonra umca vereyim onu soruyorum?
balliborekkk Deletedmom_109 göğsü sarılı canım Yandı kızım sucak su dokukdu duşta aldiramiyorum elini yüzünü yıkıyorum kollarını bacaklarini 2 yaşında
Deletedmom_109 balliborekkk çok çok geçmiş olsun. Telaş yapmayın ellerini ayaklarını yıkayın eklem yerlerine ıslak bez koyun bacak arasına koltuk altına ensesine. 5 dakika tutun sonra ıslatıp tekrardan koyun
balliborekkk Deletedmom_109 bogazlarin şişmiş olabilir mi öksürük falan yok ağlama halleri bide burun akıntısı var teşekkürler
Deletedmom_109 balliborekkk dirençli ateşse enfeksiyondur olabilir. Düşmese gidin doktora ilaçla 1 haftada toparlar inşallah
balliborekkk Zeynepdevaninannesi pedifen verdim ya 8de umcayi ne zaman vereyim onu soruyorum 1 saat geçti versem olur mu?🤷🏻♀️