Esra111 13 günlük bebeğim sürekli memede uyumak istiyor yatağına koyduğumda en fazla 15 dakika uykuda kalıyor. Bunu nasıl çözeceğim acil yardım ???? Göğüslerim inanılmaz acıyor yaralar açıldı. Bir an önce bu durumu çözmem gerek anneler yardım edin
Dunaaaa Esra111 ben de tükendim ya uyandırmaya çalışıyorum orasını burasını gidikliyorum iki fırt cekiyor hooop yine uyku yeminle günün yarışı emzirme savaşında geçiyor çok bunaldım
Tugcedlms Esra111 valla o gecmıyo kızım 10 aylık hala memede uyuyo ben yanıma koyuyodum uzanıyodum meme agzında oyle uyuyoduk evet cok tehlıkelı ama baska sekılde uyku uyuyamıyodum sımdı de emzırıp bırakıyorum yatagına yarım saate bır en fazla yarım saat kalkıp emıyo zevkıne ama ac oldugundan deıl ben umudumu kestım artık cozumu yok
ilk61 Esra111 lansinoh dene bı istersen.yara için uyusun annesi belki gazı tam cikmiyodur.sicakligin isitiyodur bebegini
Eylblz Esra111 bu durum çok normal henüz çok küçük ve size ihtiyacı var sadece aç olduğu için değil bütün sıkıntılarını gidermek için memenizde duruyor. Lütfen sabırlı olun geçiyor 🙂
Esra111 Dunaaaa benimki sürekli emiyor sürekli belki 40 dakika sonra uyuyor. Memeyi çekmemle uyanması bir oluyor ve hoppp başa tekrar emmek istiyor tekrar dakikalar ….
Esra111 Tugcedlms bir kaç gün bende öyle yaptım fakat göğüsümde derman kalmadı desem yeri… inanılmaz acı çekiyorum emzirmek kabusum oldu
Esra111 ilk61 lansinoh, madecasol, tahin yağı, zeytinyağ, Hindistan cevizi yağı , anne sütü, gümüş kapak, ped kullandım hiç biri iyileştirmedi bir göğüs ucum neredeyse düşecek 😢
Tugcedlms Esra111 evet ya malesef oluyo lahıson un gogus ucu kremı cok ıyı gelıyo bana hala kullanıyorum anında etkı edıyo muthıs bı krem
Esra111 Eylblz emzirmekten korkar oldum gerçekten emzik mi versem diye düşünmüyor değilim … gümüş kapak kullandım ama yaralarım daha çok açıldı sebebini bilmiyorum
Elifdm Esra111 eczaneden evicap adında e vitamini alın kapsül şeklinde iğneyle ucunu delip yarısını bir meme ucuna yarısını diğerine sürün. İşe yarayacağını düşünüyorum. Genel cerrah asistanıyım ve meme ucu catlağıyla gelen bütün hastalarımıza öneriyoruz.
iremnr Esra111 emzik verebilirsiniz aslında sizin kurtarıcınız olur benden gizlice vermişler ilk gece doğduğunda her uyandığında emzik veriyorum ama sadece uykuya geçerken kullanıyoruz gün içinde değil uyuma aracı gibi