Busrazehra Günün sorusu 😀 SOfra bezleri her hangi bişeyle karıştırıp yıkanır mı hanımlar diyiverin bana. Ben yıkamadım bunca zamandır olmaz kanaatindeyim ama görümcemle aynı yazlığı paylaşıyoruz çıldırtıyor inadına atıyor 🥴 zaten kendi çamaşırlarımo vs kendim yıkatırım karıştırmam onunkilerke de ama bi çamaşır yıkama merakı bizimkinde bulduğu boşlukda sokalıyor 😀
balliborekkk Busrazehra hayır yikamiyorum yüksek derecede 1 buçuk saat yıkıyorum ve ayrı yıkanır diye düşünüyorum
Alnalprdha Busrazehra benim evimde nevresimler ayrı sofra bezleri ayrı ve çocukların kıyafetleri ayrı yıkanır yikanmamali bence ben çok takintiyim bu konuda
Grlnl Busrazehra tek yıkanır. Bii de ben bulaşık deterjanıyla yıkıyorum. Açıkcası o bile çok içime sinmiyor ama el mahkum.rengi falan çok önemli olmadığı için hatta 60-90 derecelere atarım.
Busrazehra balliborekkk bence de ben evimde ayrı atıyorum mutfak önlüklerimle vs ama çarşı pazar karıştı burada inat biri birde inadıma gidiyor pislik olsun diye
Busrazehra Alnalprdha bende öyleyimdir ama ortak olunca anlaşamadık bu konuda huyluyumdur ben birde ayak değdiğini görsem atarım sofra bezini makinaya o amaan nolcakmjş havasında
Alnalprdha Busrazehra ne demek ne olacak ayak bu her yerde sofranın da bir adabı var ki hastalık zamanindayiz malesef herşeye dikkat edilmeli bence tedbir her zaman önemlidir
Babasininoglu Busrazehra bu dediğiniz seyi düşündüm ve tamamen bilinçsiz olarak ben de tek attığımı farkettim şu an. Yani sofra bezi tek mi yıkanır sorusuna bilmem ki derim biri sorarsa ama ben de hep tek yıkadım😂 15 dakikaya atıyorum
Oguuu26 Mutfak havlularıyla bir biriktirip yıkarım. Banyo havlularımı ayrı , çarşaflarımla pijamalarımızı , günlük renklileri ayrı oğlumun kıyafetlerinide ayrı yıkarım sizin iş inada binmiş herhalde 🤨
Busrazehra Oguuu26 işte bende böyleyim gereksiz görüyor oda. Deterjan kaç para a yavrum diyo bide 🤣 sanane ya alan benim zaten
Mavis_54 Busrazehra ayyy tabikide yıkanmaz benceee. Sonuçta onun uzerin de yemek yeniyor. Ve eşyaların arasında iç çamaşır oluyor atılmaz yaa midem kaldırmaz 🙄