erdgnuygr 17 günlük bebegim meme uclarim yara oldu aglaya aglaya emziriyorum kanadi , lansinoh krem kullandim fayda gormedim gumus kapak kullandim fayda etmedi avent kalkan kullandim rahatlatti derken memelerim alerji yapti kizardi gogus pedi de taktim zeytinyag da surdum hic bisey gecirmiyo bebegim dis etleri ile isirarak emiyor sanki ve gogus ucum kesik ruj gibi oluyor emzirme pozisyonumda koluma koyup gobegini göbeğimle birlestiriyorum mememin ucunu degil hepsini veriyorum ama hala uclari cok aciyor yaniyor varmi benim gibi olup cozum bulan
NiLDeRiN erdgnuygr kakao yağını benmari usulü eritip emzirdikten sonra göğüs uçlarınıxa sürün.benimde öyle olmuştu. Hiç birşey etki etmiyordu. Kakao yağı geçirdi hemen yumuşattı
Hgk erdgnuygr merhaba aynı durumu bende yaşadım ah ne kadar kötü günlerdi🤦🏼♀️ Emzirme danışmanına başvurdum madecassol önerdi. Kullanıp emzirmeden önce mutlaka ılık suyla iyice yıkadım ( başka bir kimyasal kullanmamı iyileşme süresini uzatacağını söylemişti) ve göğüs pedi vs takmadım. Kalkan kullnadım silikon olan. Umarım bi an önce düzelir🙏
Tgbasker 40 gün çektım tam özellikle sol memem ucu kopacaktı artık bende hepsini yaptım bana ayva cekirdegiyle kantaron yagı kremi cok iyi geldi tam gecirmesede yanmasını rahatlattı baya sıra sıra emzirirsim sol mememe gelince sıra zıp zıp zıpladım acıdan asla emzirmekten vazgecme lansinoh kremi dpgumdan 1 ay önce sabah aksam kullanılmaya baslanmsalı sabır et biz 80ngülük olduk bile hepsi geride kalıcak inan
erdgnuygr Tgbasker sabretmeye calisiyorum ama her emzirmem iskence gibi sabir cekiyorum insallah gecer 😩🌸
Selinay-ela Merhaba, benim hassasiyetim olmuştu yeni dogdunda meme ucu damağına deymedigi için silikon meme ucu kullanmıştım, hem hassasiyetimi kaldırdı hemde acimi geçirdi. İsterseniz toparlanan kadar öyle deneyin emzirmeyi. Geçmiş olsun 🙏
erdgnuygr Selinay-ela merhaba, onuda denedim pek fayda etmedi acikcasi ama tesekkur ederim cok sagolun😔
erdgnuygr Hgk madecassol daha once yuzum icin kullanmistim o kremi meme icin ilk defa duydum fayda ediyormu