balliborekkk Baran demet (Neyleyim) Neyleyim Beni ateşe atanı Neyleyim sözünü unutanı Kıranı dokeni ciğerim sökeni Gül sandım dikeni neyleyim…
ktnzehra49 kendim ettim kendim buldum ( ibrahim tatlıses ). eşim istememesine rağmen çok zorladım ikinciye hamile kaldım şimdi biri 26 aylık biri 6 aylık hayattan bıkmış durumdayım ben 24 yaşında 🤦🏻♀️😭😭
Zeliha27mira ktnzehra49 22 yaşındayım kızım 2.5 yaşında oğlum 1 yaş 2 aylık istemeyerek oldu bizimki bende bazen çok yoruluyorm uykusuz kalıyorum sıkılıyorum ama Geçecek…
ktnzehra49 Zeliha27mira tarkanın geçcek şarkısı kafamda çalmaya başladı bi ara çok dinliyodum küçüğün kolik döneminde öok şükür geçti ama çokkkkk zor geçti
Zeliha27mira ktnzehra49 Walla benm küçüğün hâlâ geçmedi sürekli mızmız ağlar hep kucak ister napalım bacım Allah eksikliğini vermesin Sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur.
ktnzehra49 Zeliha27mira bizim sadece gaz bitti ağlama asla bitmiyo emmiyo yemiyo büyüğünü tuvalete alıştırıyorum ev sidik kokuyo resmen psikolojim hiç iyi değil 😕 ama yinede çok şükür sağlıklılar yanımdalar varlar