guldennnn 5 ay kullandım. 2 tane yedek valf membran da veriyorum yanında. Kablosunda ufak bi temassızlık var tutarak sağıyordum ama sıfır kablo da alıp uzun süre kullanırsınız benim çok işimi gördü. Fiyatı 1300
birprensannesi0208 guldennnn sıfırını kaça aldınız acaba merakımdan soruyorum bende elektrikli pompa aldım 2020 de 500 liraya markasını hatırlamıyorum ama ebebekten almışdım gayetde memnundum
guldennnn Deletedmom_54 bana arkadaşım yurtdışından getirdi 😵💫 1500 çok uygunmuş ben baya kazıklanmışım
Deletedmom_54 guldennnn evet baya pahalıya almışsınız benimkinin ağız kısmı eridi malesef kullanamıyorum 😔
YeniAnneIstanbul guldennnn kurdan dolayidir sanirim. Bende bunu aldim yurtdisindayim zaten ve ben €160 civari almistim bu da ciftli dimi? Medela swing modeli
Deletedmom_54 birprensannesi0208 ben almadım kuzenim almıştı bende trendyoldan fiyatına bakıp satın aldım ondan malum ekonomi 4 ayda bu fiyata gelmiş demek ki yazık
YeniAnneIstanbul guldennnn anladim yinede onlarda €100 civari ama arkadasin kaca aldi bilmiyorum tabi. Neyse medela cabuk satilir bence cunku gercekten basirili bir marka